Monday, 9 May 2011

Accessories Lover

Hari Sabtu nurul keje 1/2 day... Lepas keje hari tu, pi GM Klang. Plan nak beli bbrp item yg kurang tuk keje2 yg tertangguh sejak mggu lps lagi.. Keje aper yg tertangguh tu...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 Ni dia keje2 part time nurul... yg dah tertangguh sejak mggu lepas... nak siapkan barang lak x cukup..


Pi GM ingat nak beli tu ajer, tapi pi shopping benda lain lak... Pi ngan adik ipar... Lagi sakan lah meronda satu GM...


Antara barang2 yg nurul beli, kristal swarovski, button clasp, stopper n beads..


Ni plak sajer nak tambah koleksi. 



Dah lama nurul berkenan ngan tudung rose, aritu ingat nak beli kat ader blogshop tu.. Jumpa lak tudung ni kat GM, rupanya kat cni berlambak2 jual. So, nurul beli la satu.. Yg purple tu shawl biasa je.. Ader taburan beads kat shawl tu.


Lewat ptg gak kitorang balik rumah..  

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...