Friday, 17 June 2011

myeg...

Dalam kesibukan jari jemari ni menaip, tetiba bunyi tingtong2 doorbell opis nurul... ingat orang antar courier jer, rupa2 nya orang MYEG.... Pantas betul diorang ni antar road-tax nurul...


Sebenarnya, baru first time nurul guna service MYEG ni... Smlm, hidupkan insurance n roadtax kete online jer, bagi sesapa yang x pernah guna servis ni, bleh log on ke www.myeg.com.my

Semalam nurul buat transaction petang & petang ni dlm kul 3 lebih road-tax kete dah sampai ke tangan nurul... Tak payah nak pi beratur, lagi satu bagi yang bekerja ni x payah ler nak amik cuti...sonang betul zaman sekarang ni yer... Pe pun, semuanya dr hujung jari....  :)

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...